Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο Γιάννης Καρύδης του Αστέρα Βαλύρας, στον συνώνυμο των Αρφαρών!

Ο Γιάννης Καρύδης του Αστέρα Βαλύρας, στον συνώνυμο των Αρφαρών!
Ο Αστέρας Αρφαρών, με ενέργειες του νυν προέδρου του Γιώργου Μπούρα, μετά τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Λίβα/ Μαθιό από τον συνώνυμο της Βαλύρας, απέκτησε σήμερα το βράδυ και, τον συμπαίκτη του Γιάννη Καρύδη. 

(ΦΩΤΟ-αριστερά)



1ος ΣΚΟΡΕΡ: Ο 27χρονος αμυντικός, παρότι αγωνίζεται με επιτυχία για μια 10ετία και πλέον στα μετόπισθεν, έχει φοβερή ευχέρεια και στο σκοράρισμα, καθώς την περσινή σεζόν πέτυχε με τους «κιτρινόμαυρους» της Ιθώμης 16 τέρματα. Από κει και πέρα, ο παίκτης ζήτησε απο την διοίκηση της ομάδας του (σ.σ. παρότι είχε αρκετές προτάσεις και απο ομάδες της Καλαμάτας)  ν΄αγωνισθεί για μια σεζόν στην Α΄ Μεσσηνίας, προτίμησε την γειτονική ομάδα των Αρφαρών, αφού το προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας με την συμμετοχή 12 ομάδων έχει υποβαθμιστεί τελείως...
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Στο μεταξύ, οι διοικούντες τον  Αστέρας Βαλύρας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 63χρόνων απο την ίδρυσή του το 1951, αλλά και την οικονομική του ενίσχυση, αφού δεν έχει άλλους πόρους,  προγραμματίζει μουσική βραδιά την επομένη της εορτής της Παναγίας στις 16 Αυγούστου 2014 στις 10 βράδυ στην πλατεία της Βαλύρας.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΚΟ: Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Βαλύρας και ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, εκφράζουν τα θερμά τους, συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαλυραίου Ελληνο-αμερικανού επιχειρηματία Γιάννη Τσέκου, για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΤΣΕΚΟΥ, η οποία έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 89 χρόνων.
Η νεκρώσιμη, ακολουθία ψάλθηκε σήμερα στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας και, στην τελευταία της κατοικία στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου, την συνόδεψαν, τα παιδιά της, συγγενείς, φίλοι και, δεκάδες συμπατριώτες της από την γειτονική Σκάλα Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: