Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

SOS:Στα πρόθυρα της διάλυσης ο ιστορικός Αστέρας Βαλύρας!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2014: Κυριακή13 Ιουλίου εκλογές για νέα Διοίκηση στο τ. Δημαρχείο Ιθώμης στη Βαλύρα (8μ.μ.) ή λύση Πρωτοδικείου…

Ρεπορτάζ: Χρ. ΠΑΠ
Δυο ώρες, πριν το μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου Αργεντινής-Γερμανίας, θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 8 το βράδυ οι εκλογές στον Αστέρα Βαλύρας. 
Γ.Σ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΘΩΜΗΣ: Από κει και πέρα, η ετήσια Γενική Συνέλευση προγραμματίστηκε να γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων, του τέως δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα.
Ο απερχόμενος, πρόεδρος Τάκης Καρύδης, θα διαβάσει τον απολογισμό της διοίκησης και, παράλληλα θα αναφερθεί και στα οικονομικά, καθώς σε καιρούς μεγάλης οικονομικής κρίσης, το ευχάριστο είναι ότι ο Αστέρας Βαλύρας, δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν!
Επίσης , ο κ. Καρύδης σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr ευχαριστεί δημόσια όλους όσοι από τους ποδοσφαιριστές, πλαισίωσαν την ομάδα του Αστέρα την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας και, τους συγχαίρει θερμά μαζί με τους λιγοστούς συνεργάτες του, οι οποίοι αγωνίσθηκαν για μια ακόμη χρονιά αφιλοκερδώς!
ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΚΑΡΥΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ: Ο ακούραστος πρόεδρος και παλαίμαχος άσος του Αστέρα Βαλύρας Τάκης Καρύδης, απευθύνει θερμή έκκληση, σε όλους όσοι από τους ποδοσφαιριστές ανήκουν στο φετινό ρόστερ, να δώσουν το παρών στη κρίσιμη Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Κυριακής 13/07 στις 8 το βράδυ, όπως επίσης καλεί όλα τα παλιά μέλη των διοικήσεων που υπηρέτησαν το σύλλογο της Βαλύρας από το 1951 έως σήμερα 2014 (!), τους παλαίμαχους παίκτες που φόρεσαν και μάτωσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα του Αστέρα και διαμένουν στην γενέτειρά τους, τα μέλη του συλλόγου, οι επαγγελματίες οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν την ιστορική τους ομάδα και οι απλοί φίλαθλοι που αγαπούν τον σύλλογο της Ιθώμης, να δώσουν το παρών στη Ανοιχτή Συνέλευση.
Θα συζητηθεί το παρών και το μέλλον του Αστέρα Βαλύρας εν όψει της προσεχούς σεζόν αλλά και μακροπρόθεσμα.
Όσο καλή διάθεση, τόνισε ο κ. Καρύδης να έχει ο ίδιος με τους λιγοστούς συνεργάτες του, δεν φτάνει.
Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK: Θα πρέπει και άλλα άτομα να πλαισιώσουν τον Αθλητικό Σύλλογο της Βαλύρας, (σ.σ. μοναδικός στον τέως δήμο Ιθώμης), κύρια από τις νεότερες ηλικίες την γενιά του Facebook (!) ώστε να εκλεγεί ένα ισχυρό νέο διοικητικό συμβούλιο, εάν επιθυμούν ο Αστέρας Βαλύρας να δίνει το παρών ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες στα τοπικά πρωταθλήματα.
Υ.Γ. Αντίθετα, σε διαφορετική περίπτωση εάν δεν εμφανισθούν στην Ανοιχτή Συνέλευση της Κυριακής και να αφιερώσουν λίγη ώρα απο το χρόνο τους, ώστε να δοθεί η καλύτερη λύση στον Αστέρα Βαλύρας, θα αναγκασθεί ο πρόεδρος Τάκης Καρύδης και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Ηλιόπουλος να παραδώσουν την σφραγίδα και τα δελτία στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας & στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: