Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ:ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ... Να δείτε, ΠΩΣ, χωρίς προειδοποίηση θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ αυτοί που θα τολμήσουν να διαβούν τα κατώφλια μας!!!

Ο Αύγουστος προχωρά στη χώρα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και της ΚΛΕΨΙΑΣ. Οι ΚΛΕΦΤΕΣ, είναι γνωστοί σε όλους, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, απλά, για το «φρεσκάρισμα» της μνήμης ορισμένων να πούμε πως η «συμμορία» ακούει στο ψευδώνυμο κυβέρνηση.Η νούμερο ένα εγκληματική οργάνωση!!!
Τα λέγαμε από μήνες πριν, πως έρχονται και άλλες κατραπακιές για τον κοσμάκη, και πολλοί φανατικοί υποστηρικτές του «θεάρεστου έργου» της …. κυβέρνησης, γαύγιζαν σα λυσσασμένα σκυλιά μη τυχόν και θίξουμε τη πολυαγαπημένη τους «κυβέρνηση» που μας έβγαλε στις αγορές και μπλα μπλα μπλα (όλα όσα είχαν πει θριαμβευτικά ο πρωθυπουργός και οι άλλοι).Τώρα, μετά από όλες αυτές τις εξαγγελίες – μπούρδες, που έρχονται οι κατραπακιές η μια πίσω από την άλλη, τα πράγματα άλλαξαν, αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: