Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αστέρας Βαλύρας: ο Γιώργος Φωτεινός επέστρεψε στους "κιτρινόμαυρους" της Ιθώμης...

Στη φωτό αριστερά
Ο ιστορικός, πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Γιώργος Φωτεινός, που οδήγησε πριν 20 χρόνια την ομάδα της Ιθώμης στην Δ΄Εθνική (ΦΩΤΟ-ΧΤΕΣ αριστερά με τον παλαίμαχο άσο Σταύρο Η. Μακρή), που είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια απο τα διοικητικά, επέστρεψε και πάλι! 
ΦΩΤΕΙΝΟΣ: Στις πρώτες, του δηλώσεις του στο sportstonoto.gr τόνισε μεταξύ άλλων, ότι πρωταρχικός στόχος του, με τους στενούς συνεργάτες του (διοικούντες και παίκτες) Κώστα Γεωργακόπουλο (νυν δημοτικό σύμβουλο Δήμου Μεσσηνήνης), Πατρίκ Καίσαρη (νυν τεχνικό σε διπλό ρόλο προπονητή-παίκτη), Τάκη Καρύδη, Κώστα Γιαννόπουλο, Δημήτρη Δημητρακόπουλο, Τάκη Χατζή, Ντάιμον Μανιάτη, Σταύρο Η.  Μακρή, Γιώργο Κ. Γεωργακόπουλο, Γιάννη Κλειώτη, Γιώργο Μπουρολιά, Ιωσήφ Δημητρακόπουλο, Ηλία Α. Μακρή, Δημήτρη Σιάγκρη (σ.σ. προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως φυσίατρος)
Θωμά Π. Στρατή, Ηλία Φωτόπουλο, Νίκο και Ξενοφώντα Καρτερολιώτη, Γιώργο Παναγόπουλο, Βασίλη Μπακόπουλο, Θανάση Χ. Βασιλόπουλο, Σταύρο & Γιάννη Ε.  Λινάρδο, Γιώργο Γιαννιά, Δημήτρη Οικονόμου, και Δημήτρη Μπλέκ Λαμπρόπουλο), να γίνει βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου Βαλύρας (w.c. ηλεκτροφωτισμός, λυόμενη κερκίδα που να εξυπηρετεί 600 καθίμενους φιλάθλους, αποδυτήρια και λίφτινγκ του περιβάλλοντα χώρο).
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 2014-15
ΚΑΙΣΑΡΗΣ: Επίσης, επισήμανε ότι θα ζητήσει απο τον νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό Πατρίκ Καίσαρη, να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παίκτες να ακολουθούν ειδικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο πρωτάθλημα και σε όποια κατηγορία να παίζουν, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος, όπως τα τελευταία χρόνια, με τον  Αστέρα Βαλύρας να γίνεται "σάκος του μπόξ" από ομάδες της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, που εμφανίστηκαν στο ποδοσφαιρικό χάρτη την τελευταία 10ετία!!! 
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΘΩΜΗΣ: Επίσης, με τη νέα δημοτική αρχή Μεσσήνης πρόσθεσε ο κ. Φωτεινός και σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Πέτρο Τατούλη, θα προχωρήσει με τον Ιθωμίτη Πολιτικό Μηχανικό Σάκη Αν. Σιάγκρη σε μελέτη για την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, ώστε εκτός από έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο "γήπεδο μαρακανά κάμπου" Βαλύρας,  να αναβιώσουν και πάλι οι αθλητικοί αγώνες των αρχαίων Ιθωμαίων, που οραματίστηκε πριν 30 χρόνια ο ιστοριοδίφης Ι.Ε.Λ.  
ΒΑΛΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ: Παράλληλα, μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Η ΒΑΛΥΡΑ ΤΗΣ ΙΘΩΜΗς) που διευθύνει ο οικονομολόγος του ΟΤΕ Γιάννης Ε. Λινάρδος και της σελίδας του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2014 στο Facebook θα ενημερωθούν οι εκατοντάδες απόδημοι της διασποράς, ώστε να βοηθήσουν σε ειδικό λογαριασμό που θα ανοιχτεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ οικονομικά τον ιστορικό σύλλογο της Ιθώμης 1951-2014, αφού η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα δεν επιτρέπει στους διαμένοντες στην γενέτειρά τους να βάλουν το χέρι στη τσέπη, αφού το ταμείο των περισσοτέρων οικογενειών είναι μείον. 
Τέλος το φετινό ρόστερ θα αποτελέσουν 32 παίκτες στην πλειοψηφία τους από τη Βαλύρα και τα γειτονικά χωριά  Αρφαρά, Σιάμαρη, Λάμπαινα Ιθώμης, Αριστοδήμειο και, Άγιο Φλώρο. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ 2014-15
1. Βασίλης Αντωνάκος
2. Βασιλόπουλος Α. Σταύρος
3. Βασιλόπουλος Α. Χρήστος
4.  Γεωργακόπουλος Γιώργος
5.  Γιαννόπουλος Θόδωρος
6.  Γιαννόπουλος Κώστας
7.  Γούλιας Μήτσος
8.  Δημητρακόπουλος Δημήτρης
9.  Θανόπουλος Γιώργος
10. Θεοδωρακόπουλος Γιώργος
11. Καίσαρης Πατρικ
12. Καρανάνος Ανδρέας
13. Καρανάνος Ανδρέας
14. Καρύδης Νίκος
14. Καυκούλας Βασίλης
15. Κλειώτης Γιάννης
16. Κρέπης Γιάννης
17. Μανιάτης Ντάιμον
18. Μανιάτης Σάκης
19. Μαρινόπουλος Χρήστος 
20. Μαρινόπουλος Πέτρος
21. Μαρινόπουλος Βασίλης
22. Μαρκόπουλος Γιώργος
23. Μπουρίκας Βασίλης
24. Σαραντόπουλος Παναγιώτης
25. Σαρρής Γιάννης
26. Σιάγκρης Αθανάσιος
27. Σιάγκρης Δημήτρης
28. Σιάγκρης Κώστας
29. Τσάμης Σταύρος
30. Τσάμης θεόδωρος
31. Χριστόπουλος Δημήτρης
32. Μακρής Στ. Ηλίας 
Γράφτηκε από τον  Σπορ στο Νότο

Δεν υπάρχουν σχόλια: