Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Αστέρας-Θύελλα Μερόπης 1-1, μοιράσθηκαν γκολ & βαθμούς στο "μαρακανά'' κάμπου Βαλύρας!!!

Αστέρας-Θύελλα Μερόπης 1-1! Μοιράσθηκαν γκολ & βαθμούς στη Βαλύρα...
Αστέρας Βαλύρας και θύελλα Μερόπης, μοιράσθηκαν γκολ και βαθμούς στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Β ΄Μεσσηνίας,  που έληξε ισόπαλος 
1-1!
Οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης μπροστά στους φίλους τους , κυνήγησαν απο τα πρώτα λεπτά ένα γρήγορο γκολ και ευτύχησαν να προηγηθούν με εκτελεστή τον Γιώργο Μαρκόπουλο στο13ο λεπτό, που έγραψε το 1-0. Το συγκρότημα της Μερόπης/ Οιχαλίας του Τάκη Οικονόμου (σ.σ. ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν τρεις δεκαετίες στον Αστέρα), άφησε καλές εντυπώσεις και ισοφάρισε με έναν πρώην παίκτη του Αστέρα Βαλύρας τον 43χρονο Τάσο Περδίο (είχε αγωνισθεί παλιότερα στην Α΄ Μεσσηνίας το 94-95 που αναδείχθηκε πρωταθλητής και στη συνέχεια στη Δ΄Εθνική.
Εύκολο απόγευμα πέρασε ο έμπειρος καλαματιανός ρέφερι Π. Σερεμέτης με τους συνεργάτες του Χ. Τσοπανάκη και Δ. Ταβουλαρέα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙΣΑΡΗΣ): Δ. Χριστόπουλος, Κ. Σιάγκρης, Θ. Γιαννόπουλος (65' Α. Καρανάνος, Β. Μπουρίκας, Γ. Μαρκόπουλος, Α. Μανιάτης (74΄Α. Κρέπης), Δ. Σιάγκρης, Γ. Γεωργακόπουλος, Γ. Θεοδωρακόπουλος, Κ. Γιαννόπουλος και Σ. Τσάμης (74΄Χ. Καίσαρης).
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΟΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ): Π. Σταθόπουλος, Δ. Ζάγουρας, Δ. Αλεβίζος, Α. Γεωργακόπουλος, Α. Περδίος (84΄Μ. Αλεξόπουλος, Δ. Ηλιόπουλος, Α. Τσαναδάκης,, Σ. Δημητρόπουλος (54΄Χαντζάρας, Γ. Ζάγουρας, Π. Οικονόμου και Κανελλόπουλος (54΄Α. Ζαμπάρας).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ  & ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΣΟΥΛΑΝΤΙΚΑ: Οι διοικούντες τον Αστέρα Βαλύρας, ευχαριστούν το Δήμο Μεσσήνης για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου της Ιθώμης, (σ.σ.  απο τις καταστροφές που είχαν προξενήσει στα αποδυτήρια οι άγνωστοι-άγνωστοι ρομά της περιοχής.
Επίσης, ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες "Ζαχαροπλαστικής" Νίκο &  Έλενα Σουλαντίκα για την προσφορά τους, μιας πλήρη αθλητική στολής.
Τέλος, το Δ.Σ. ευχαριστεί δημόσια και τους δεκάδες φίλους  του ιστορικού συλλόγου της Ιθώμης, αλλά και αρκετούς επαγγελματίες οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά το σύλλογό τους, οι οποίοι αντααποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τη φετινή σεζόν, ώστε η ομάδα του Αστέρα Βαλύρας να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄Μεσσηνίας.

  • Γράφτηκε από τον  . Παπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: