Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Μετεγγραφικό μπάμ-πήρε Ηλία Μπουρίκα Αίαντα Καλαμάτας & Γιώργο Μπινίσκο Εθνικού Μελιγαλά! "Κλείνει" τρεις "3" ο Γιώργος Φωτεινός, δίδυμο "φωτιά" Πατρίκ Καίσαρης-Βασίλης Ηλιόπουλος στο πάγκο-Ημερολόγιο 2015...

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Πήρε Μπουρίκα, "κλείνει" 3, δίδυμο Καίσαρη-Ηλιόπουλου, ημερολόγιο...
ΒΑΛΥΡΑ-ΙΘΩΜΗΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ:  Ανταπόκριση Χρ. ΠΑΠ
Ο 23χρονος Bαλυραίος  μεσοαμυντικός Ηλίας Μπουρίκας του Αίαντα Καλαμάτας, επέστρεψε και πάλι στον Αστέρα. 
Οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης, μπροστά στο φάσμα του υποβιβασμού στο 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας, δεν θέλησαν να τα παρατήσουν από το φετινό πρωτάθλημα και με ενέργειες του πρώην προέδρου τους και νυν διοικητικού παράγοντα Γιώργου Φωτεινού (σ.σ. δραστηριοποιήθηκε πρόσφατα στο Διοικητικό Συμβούλιο.) έφερε ξανά στο "Μαρακανά του κάμπου" τον Μπουρίκα ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αίαντα Καλαμάτας.
Ο.Κ. ΜΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΙΝΙΣΚΟ:

Χθες βράδυ, οι διοικούντες τον Εθνικό Μελιγαλά και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Σταύρος Στούπας με το στενό συνεργάτη του γενικό γραμματέα Γιώργο Μουρούσια (σ.σ. από τους βασικούς χρηματοδότες των κυανόλευκων και ανιψιός του Αριστείδη Μακρή)  μετά τη παραμονή τους στην Α΄ Μεσσηνίας παραχώρησαν τον 17χρονο και πολλά υποσχόμενο μέσο Γιώργο Μπινίσκο στον Αστέρα Βαλύρας και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Φωτεινός με την επιτροπή μετεγγραφών θα έλθει σε συμφωνία με 2-3 ακόμη έμπειρους παίκτες, ώστε με την επιστροφή κάποιων παλιών ποδοσφαιριστών του, που είχαν αδρανοποιηθεί, μετά τα φετινά ανεπιτυχή αποτελέσματα (σ.σ. Χρήστος Αθ. Βασιλόπουλος αποθεραπεύτηκε πλήρως, Δημήτρης Απ. Δημητρακόπουλος, Ντάιμον Βασ. Μανιάτης, Γιάννης Κλειώτης και Σωτήρης Νικ. Καρτερολιώτης) , στα παιχνίδια που απομένουν θα παλέψει τον μη υποβιβασμό του, με "νύχια και με δόντια" μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο "μαρακανά του κάμπου" Βαλύρας κόντρα στην Α.Ε.  Ηρακλής Κυπαρισσίας θυγατρικής του Α.Ο.Κ!.
ΚΑΙΣΑΡΗΣ-ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Βαλυραίος σέντερ Πατρίκ Καίσαρης ο οποίος είχε επιφορτιστεί από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν 2014-15 με διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή και του αξίζουν συγχαρητήρια όπως και, στα άλλα παιδιά με πρωτεργάτες τους  Γιώργο Γεωργακόπουλο (σ.σ. δεν ενέδωσε στις σειρήνες των Αρφαρών για να φύγει...)  Κωστή Γιαννόπουλο, Δημήτρη Κ. Χριστόπουλο, Δημήτρη Στρατή, Δημήτρη και Κώστα Σιάγκρη, Μένη Στούνο, οι αδελφοί Μαρινόπουλοι, Β. Καυκούλας, Θ. Τσάμης, Σταύρος Βασιλόπουλος, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Μαρκόπουλος, Γιάννης Κρέπης κ.α), ώστε η ιστορική ομάδα της Ιθώμης να μη διαλυθεί και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας, αποδέχθηκε την πρόταση του Γιώργου Φωτεινού να έχει ως συνεργάτη του και τεχνικό σύμβουλο τον Νησιώτη κόουτς Βασίλη Ηλιόπουλο ο οποίος είχε καθίσει ξανά στο πάγκο του Αστέρα Βαλύρας πριν μια 10ετία και πλέον, ενώ τα τελευταία χρόνια δούλεψε σε με επιτυχία σε αρκετές ερασιτεχνικές ομάδες της Ε.Π.Σ. Αθήνας.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  2015: Τέλος, οι "κιτρινόμαυροι του ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ της Ιθώμης", κυκλοφόρησαν πρόσφατα και το ημερολόγιό τους (ΦΩΤΟ) του 2015, ενώ  την Κυριακή 11 Ιανουαρίου  στις 11:00 το πρωί δοκιμάζονται στη Καλαμάτα, στο γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου /Στρατοπέδου "Παν. Μπαχράμης" με αντίπαλο το νεανικό συγκρότημα των Πρασίνων Πουλιών του Αντώνη Μαυρέα.
ΣΗΜ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ τα έσοδα του ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟΥ 2015 αγαπητοί συμπατριώτες θα δοθούν για την εξόφληση του Αθλητικού μας Υλικού στο πολυκατάστημα "Sports Σταύρος Παπαδόπουλος Αριστομένους 49 ΚΑΛΑΜΑΤΑ", γιατί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν δίνει καμιά επιχορήγηση τα τελευταία χρόνια ΟΥΤΕ ένα (1) ΕΥΡΩ και "ματώνουν" οικονομικά λίγοι ρομαντικοί παράγοντες και φανατικοί φίλοι της ιστορικής ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ που έχουν απομείνει μετρημένοι στα δάχτυλα των δυο χεριών!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: