Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Καλό Νερό Μεσσηνίας:Συνελήφθη 66χρονος για καλλιέργεια ''Ιερών φυτών''...

Μεσσηνία: Το τσιγαριλίκι αποκάλυψε δυο κιλά χασίς και φυτεία
Ο ηλικιωμένος σκόπευε να καλλιεργήσει χασισοφυτεία, καθώς σε δύο πλαστικές συσκευασίες οι οποίες βρέθηκαν, είχε ήδη φυτέψει σπόρους κάνναβης
Σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. έπεσε μέρα- μεσημέρι ένας 66χρονος στο Καλό Νερό Μεσσηνίας και βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα έτοιμο τσιγαριλίκι. Όπως αποκαλύφθηκε, ήταν... εκκολαπτόμενος χασισοκαλλιεργητής!
Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κυπαρισσίας που ανέλαβαν την προανάκριση, στο σπίτι και σε ένα πρόχειρο κατάλυμα που διατηρεί ο 66χρονος σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 806 γραμμαρίων,  μια ζυγαριά ακριβείας και ένα φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Ο ηλικιωμένος σκόπευε να καλλιεργήσει χασισοφυτεία, καθώς σε δύο πλαστικές συσκευασίες οι οποίες βρέθηκαν, είχε ήδη φυτέψει σπόρους κάνναβης. Ακόμη, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα που σχετίζονταν με την καλλιέργεια χασισόδεντρων.  Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: