Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΒΑΛΥΡΑ: Πετυχημένο το λαϊκό γλέντι της νέας διοίκησης του Θάμυρι!


ΒΑΛΥΡΑ: Ανταπόκριση ΧΡ.ΠΑΠ
Θύμισε, παλιές εκδηλώσεις μετά τη μεταπολίτευση του ΄74 το πρόσφατο λαϊκό γλέντι του Θάμυρι (σ.σ. ΦΩΤΟ Χρ. Παπ) που διοργάνωσε ο νέος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλύρας ο "ΘΑΜΥΡΙΣ" Χρήστος Παπαδόπουλος, με τους στενούς συνεργάτες του και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κόντρα στην οικονομική κρίση!!!
Στη μουσική βραδιά έδωσαν το παρών δεκάδες συμπατριώτες μας από τη γενέτειρά μας, αλλά και από τα γειτονική χωριά Λάμπαινα, Αριστοδήμειο, Σκάλα, Άγιο Φλώρο, Αρφαρά κ.α), ο νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κωστάρας Γεωργακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης και από τους πιο πετυχημένους Άρης Διαμαντόπουλος, η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας Αγάπη Μπουρολιά-Συκιωτάκη, ο καθηγητής Νώντας Μπουλούμπασης, ο γνωστός DJ Tassos Μπατάλιας, δεκάδες ποδοσφαιριστές και φίλοι του Αστέρα, αλλά και γειτονικών ομάδων. Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι το γλέντι του Θάμυρι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑΜΥΡΙ: Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του "Θάμυρι" ταχυδρομικός υπάλληλος Χρήστος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης της Καλαμάτας, ευχαρίστησε θερμά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. όλους όσοι/ες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου του και, πρόσθεσε ότι η πρόσφατη μουσική βραδιά που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ήταν η απαρχή για μια σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν και, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του Θάμυρι να σταθούν στο πλευρό του, γιατί όσο καλή διάθεση και να έχει ο ίδιος με τους συνεργάτες του στο νέο διοικητικό συμβούλιο δεν φθάνουν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο τους.

ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟ "ΘΑΜΥΡΙ": Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε πρόσφατα ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλύρας ο "ΘΑΜΥΡΙΣ" με τον Ταχυδρομικό Υπάλληλο Χρήστο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.
Επίσης, ευχάριστη νότα αποτελεί και η παρουσία στο Δ.Σ. του γνωστού δημοσιογράφου-ιστοριοδίφη και οραματιστή των Αρχαίων Ιθωμαίων Γιάννη Ελ. Λινάρδου.
Από κει και πέρα μετά τη συγκρότηση σε σώμα το νέο προεδρείο του "Θάμυρι έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Παπαδόπουλος
Αντ/δρος: Αννέτα Σύριου
Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Μπάκας
Ταμίας: Σταύρος Ιωάννου
Έφορος: Σταύρος Μπάκας
Μέλη: Γιάννης Ελ. Λινάρδος
και Κυριάκος Σύριος













Δεν υπάρχουν σχόλια: