Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Χώρα:Ανατροπή στην άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη!!!

O 54χρονος αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Η εξέλιξη της υπόθεσης έκρυβε εκπλήξεις… 
Με δάκρυα χαράς και κάνοντας ασταμάτητα το σταυρό του, δέχθηκε χθες, λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ, την αθωωτική για αυτόν απόφαση ο 25χρονος Γεωργιανός που είχε κατηγορηθεί για την άγρια δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλου, το Φεβρουάριο του 2014 στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Το δικαστήριο, ύστερα από πολύωρη διάσκεψη, ομόφωνα (3 τακτικοί δικαστές και 4 ένορκοι) έκρινε τον 25χρονο αθώο. 

Ο Γεωργιανός είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συναυτουργία, ληστεία τελεσθείσα κατά συναυτουργία με ιδιαίτερη σκληρότητα και οπλοφορία – οπλοχρησία από κοινού. Να σημειωθεί ότι σε 15 χρόνια κάθειρξης, για απλή συνέργεια στη δολοφονία, έχει ήδη καταδικασθεί ένας 18χρονος – σήμερα- Έλληνας. 
 Ο Γεωργιανός κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα. Ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί κατασκεύασαν την ομολογία του γιατί έψαχναν για τον δεύτερο ένοχο – ενώ και ο ανακριτής Κυπαρισσίας δεν κάλεσε τον Ρουμάνο τον οποίο επικαλέστηκε ως άλλοθί του. Όπως υποστήριξε συγκεκριμένα ο Γεωργιανός, τις ώρες που κατηγορείται ότι σκότωσε μαζί με τον ανήλικο Χωραΐτη τον αρχιμανδρίτη, ο ίδιος και ο Ρουμάνος έκαναν τη βόλτα τους στην Πύλο. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: