Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

''Σαφάρι'' της Αστυνομίας στη Μεσσηνία με πολλές συλλήψεις

Στη διάρκεια του διημέρου προσήχθησαν 291 άτομα και έγινε έλεγχος σε 1.101. Επιπλέον, έγιναν έλεγχοι σε 913 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 382 παραβάσεις. Κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα, γεμιστήρες πολεμικών όπλων, φυσίγγια κ.ά. 
Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: 5 τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή. 1 τσιγγάνος για την αρπαγή του 11μηνου μωρού του. 1 Ελληνας ταξιτζής για υποκλοπή μεταφορικού έργου, ο οποίος έπαιρνε κούρσες εκτός έδρας στο Δήμο Πύλου - Νέστορος. 4 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
1 Ελληνας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς δεν είχε ανανεώσει την άδεια του κυνηγετικού του όπλου. 1 Ελληνας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. 1 Ελληνας για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, καθώς και για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για ακάλυπτες επιταγές του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, και 1 αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στους 5 νομούς της Περιφέρειας βεβαιώθηκαν συνολικά 365 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 6 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 3 παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, 1 παράβαση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, 5 παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και 2 παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν: 4 κυνηγετικά όπλα, 9 γεμιστήρες πολεμικών όπλων, 27 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 1 κάλυκας και μία θήκη φυσιγγίων και ένα μαχαίρι. 
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: