Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ταεκβοντό: 2ο Dan πήρε η Ελένη Κ. Παπαγεωργίου...

Στην ΦΩΤΟ-δεξιά η Ελένη Παπαγεωργίου επί το έργον! 
Η Ελένη Παπαγεωργίου, κόρη του ηλεκτρολόγου συμπατριώτη μας Κώστα Παπαγεωργίου, τα τελευταία χρόνια συνδυάζει με επιτυχία τις σπουδές της, (σ.σ. φοιτήτρια 3ο έτος στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο της Αθήνας και τον αθλητισμό!
Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 13/06/15  πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καισαριανής “Γεώργιος Μελισσηνός” οι εξετάσεις DAN (για υποψήφιους μαυροζωνάδες-εξεταζόμενους για 1ο μέχρι 4ο Dan).
Συγκεκριμένα, η Ελένη Παπαγεωργίου και η συναθλήτρια της Μυρτώ Στολίδι συμμετείχαν στις εξετάσεις για το 2ο DAN με την προπονήτριά τους Αγγελική Κάββουρα,  όπου και τους απονεμήθηκε το πτυχίο  από τους  διοργανωτές και τους εκπροσώπους της ΕΛΟΤ (σ.σ. Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.
Επίσης, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ελένη Παπαγεωργίου ανήκει στον Αθηναϊκό σύλλογο Ταεκβοντό της Κυψέλης που φέρει το όνομα  «ΑΘΛΕΥΕΙΝ» επί της οδού (Καρτερίας 18 )!  
Τέλος, από την διεύθυνση της ηλεκτρονική μας εφημερίδας  εκφράζουμε στην Ελένη Παπ. τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια να προσθέσει και το 3ο Dan  στο ενεργητικό της και να συνδυάζει αρμονικά τα προσεχή χρόνια και τις σπουδές της στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Χρ. Παπ









Δεν υπάρχουν σχόλια: