Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δρόμοι της Ιθώμης-Βαλύρεια 2015: Καπόγλης, Ψαλίδας & Μπάκας νικητές στον Ιθωμαίο Δρόμο 13χλμ. 3.000 κόσμου στις διήμερες εκδηλώσεις του Θάμυρι...!!!

ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρ. Παπ
Διεξήχθησαν, και φέτος με επιτυχία παρά την οικονομική κρίση των ημερών μας, οι αθλητικοί αγώνες με την επωνυμία "Δρόμοι Ιθώμης-Βαλύρεια 2015" και οι μουσικές βραδιές του Θάμυρι.Οι αθλητικοί αγώνες έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας 1η Ιουνίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος στη πλατεία της Βαλύρας! 
Επίσης, το πρόγραμμα εκτός από τους αθλητικούς αγώνες  (σ.σ. διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Μεσσήνης με τη σημαντική συμβολή του δημάρχου Γιώργου Τσώνη ο οποίος κήρυξε την έναρξη των αγώνων και του αντιδημάρχου Κώστα Γεωργακόπουλου, περιλάμβανε και μουσικές βραδιές, Κυριακή 31/05 και την  Δευτέρα 1η Ιουνίου με την ευθύνη του πολιτιστικού συλλόγου ο "Θάμυρι"!
Απο κει και πέρα, ξεχώρισε ο Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας 13χλμ με αφετηρία της  Αρκαδική Πύλη στην Αρχαία Ιθώμη και τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας. Νικητής αναδείχθηκε ο δρομέας Ηλίας Καπόγλης, στην 2η θέση κατετάγη ο Γιώργος Ψαλίδας και 3ος ο Ηλίας Μπάκας. Παράλληλα αναλυτικά οι τρεις πρώτοι νικητές των αγωνισμάτων έχουν ως εξής:

Ιθωμαίος Δρόμος 12χλμ
1. Ηλίας Καπόγλης
2. Γιώργος Ψαλίδας
3. Ηλίας Μπάκας

1500μ.
1. Νίκος Βαλσαμάκης
2. Αντώνης Κιούκου
3. Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας
400μ.
1. Μάριος Φερράι
2. Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας
3. Ιωάννης Λαμπρόπουλος

100μ. Ανδρών
1. Αναστάσιος Νίκας
2. Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας
3. Ευστάθιος Νίκας

60μ. Παίδων 1η σειρά
 1. Μιχάλης Αλέξανδρος 
2. Δημήτριος Ρούμπος 
3. Γιώργος Μπουρίκας

60μ. Παίδων 2η σειρά
1. Φερράι Μάρριος
2, Σάλα Αουρέλιο
3. Μιχαλάκης Αναστασίου

60μ.Κορασίδων
Στη κούρσα των Νεανίδων ξεχώρισε καθώς κατέλαβε την 1η θέση η νεαρή νικήτρια των αγώνων Τζωρτζίνα Δημητρακοπούλου κόρη του νυν αντιπροέδρου του Αστέρα Βαλύρας Ιωσήφ Δημητρακόπουλου.
2. Bαλεντίνη Δελή
3.Βασιλική Δελή

Ποδηλασία 400μ.
1. Ηλίας Στ. Μακρής
2. Χρήστος Θεοδωρόπουλος 
3. Αναστάσιος Μπουρίκας

Ποδηλασία 100μ.
1. Χριστιάν Ντρέτσα
2. Θεόδωρος Μαθιός
3. Βασίλης Μαθιός

Σακκοδρομίες
1. Ηλίας Μακρής
2. Αχιλλέας Παν. Βίγκος
3. Έρι Σάλα
Η γενιά του Πολυτεχνείου, σε φιλικό τετ α τετ ΦΩΤΟ στους Δρόμους της Ιθώμης-Βαλύρεια 2015, οι κ.κ. Θανάσης Πετράκος βουλευτής Μεσσηνίας του  ΣΥΡΙΖΑ και ο Ιθωμίτης καθηγητής και επί σειρά ετών πρόεδρος του "Θάμυρι" Θανάσης Μπόβης!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Τις διήμερες εκδηλώσεις "Βαλύρεια 2015" παρακολούθησαν Κυριακή 31/05 κα την Δευτέρα 01/06  3.000 κόσμου από κάθε γωνιά της Ιθώμης και του Δήμου Μεσσήνης, ενώ τις αθλητικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της εκκλησίας πατήρ Ιωάννης Φωτεινός, ο "οικοδεσπότης" δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης  ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη/ Καραθανάση, οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης κ.κ. Κώστας Γεωργακόπουλος ("ψυχή" των φετινών αθλητικών εκδηλώσεων), Αναστάσιος Τσερπές, Μένης Αδαμόπουλος, Ηλίας Πετρόπουλος και Νίκος Καρύδης, ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Νίκος Χριστόπουλος, οι τέως αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, Τάσος Ηλιόπουλος και Γιώργος Δαβίλας, ο τέως δήμαρχος Ιθώμης Άρης Διαμαντόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας/Ιθώμης Ρούλα Τσαγκάρη, οι εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμάτας κ.κ. Αναστασία Μπελογιάννη και Γιώργος Φάβας, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργία Δημητρακοπούλου με τους συνεργάτες της Σταύρο Ηλ. Μακρή και Νίκο Καρτερολιώτη, ο πρόεδρος του Θάμυρι Χρήστος Παπαδόπουλος, , η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας Αγάπη Μπουρολιά/ Συκιωτάκη, ο οραματιστής των Ιθωμαίων Γιάννης Ελ.Λινάρδος και πλήθος κόσμου όπως προαναφέραμε. 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Τέλος, να επισημάνουμε την άψογη γραμματειακή υποστήριξη των υπαλλήλων του Δήμου Μεσσήνης κ.κ. Ελένης Μακρή, Νίκου Κυριαζή, Δήμητρας Γιαννιά, Βαγγέλη Θ. Μπουρολιά, Κώστα Νικ. Ηλιόπουλου, αλλά και δεκάδων εθελοντών  φίλων του Θάμυρι όπως οι Δημήτρης Φιλόπουλος, Τόνια Ηλιοπούλου παρουσίασε το πρόγραμμα και τις βραβεύσεις στους αθλητικούς αγώνες, ο αρχηγός του Αστέρα Βαλύρας Γιώργος Γεωργακόπουλος βοήθησε τα μέγιστα στη μεταφορά των αθλητών, ο νυν πρόεδρος του Θάμυρι Χρήστος Θ. . Παπαδόπουλος με τους στενούς συνεργάτες του κ.α..  

ΣΗΜ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΔΗΜΕΡΙΔΑΣ www.sportstonoto.gr
ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2015: Στην ΦΩΤΟ οι αθλητές που έλαβαν την 1η Ιουνίου στον Ιθωμαίο Δρόμο Φιλίας  13χλμ. στην Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Ιθώμης...

Η μικρή Τζωρτζίνα Δημητρακοπούλου στο βάθρο!!!

Στην ΦΩΤΟ ο μεγάλος νικητής των 1500μ. Νίκος Βαλσαμάκης, εγγονός του επί σειρά ετών προέδρου του Αστέρα Βαλύρας Αθανασίου Δημ. Λύρα!!!

Η ψυχή των αθλητικών εκδηλώσεων ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2015 και νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κωστάρας Γεωργακόπουλος σε αναμνηστική ΦΩΤΟ με τον παλαίμαχο καλαματιανό άσο του Αστέρα Βαλύρας Αλέκο Τσατά!!!


Ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Αποστόλης Δημητρακόπουλος με την μικρή Τζωρτζίνα νικήτρια των 60μ. κορασίδων!!!

Ο φακός του Χρ. Παπ απαθανάτισε στα φετινούς  Δρόμους της Ιθώμης-Βαλύρεια 2015 και τους Τομ Μπουρόλια και Γιώργο Γιαννιά!!!

Στα φετινούς Δρόμους της Ιθώμης-Βαλύρεια 2015 , πήρε μέρος και ο 13χρονος Ραφαήλ, γιος του οραματιστή των Αρχαίων Ιθωμαίων Γιάννη Ε. Λινάρδου!!!

Ο πρώην πρόεδρος του Θάμυρι Παναγιώτης Σταυριανόπουλος και ο Γιώργος Μπουρολιάς!!!

Πάνω φωτο:Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΟΤΕ με το νούμερο 055, Αλέξης Ζάννης, στην Αρκαδική πύλη
Παρών στην Αρκαδική Πύλη φωτο και ο πρώην πρόεδρος του Θάμυρι Μανώλης Ραγκούσης


Εκκίνηση του Ιθωμαίου Δρόμου Φιλίας 13χλμ.  από την Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Μεσσήνης!!!


Ο νυν δήμαρχος Μεσσήνης και "οικοδεσπότης" των αθλητικών αγώνων, Δρόμοι της Ιθώμης-Βαλύρεια 2015 Γιώργος Τσώνης!!!


Σημαντική συμβολή στην επιτυχία των αθλητικών αγώνων είχε και ο Σταύρος Ηλ. Μακρής ΦΩΤΟ από τους ακούραστους εργάτες της Δημοτικής αρχής Μεσσήνης, στενός συνεργάτης του δημάρχου κ. Τσώνη και του αντιδημάρχου Κώστα Γεωργακόπουλου. Στηβ αρκεί όμως να υπάρξει και συνέχεια με τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου "μαρακανά κάμπου" του Αστέρα Βαλύρας!!!















Στην ΦΩΤΟ Βασίλειος Φειδάς και ο παλαίμαχος Βαλυραίος δρομέας του Μεσσηνιακού και νυν τεχνικός Σχολής "πολεμικών τεχνών" στη Καλαμάτα Γιάννης Γρίβας!!!






Τάσος Ηλιόπουλος αισθητή η απουσία... του στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Μεσσήνης και κύρια περιοχή του τ. Δήμου Ιθώμης...



Αλέκος Τσατάς περιχαρής μετά τον τερματισμό του στον Ιθωμαίο Δρόμο 13χλμ. όπου έλαβε μέρος για 1η φορά!!!







Ο οραματιστής των Ιθωμαίων Γιάννης  Ε. Λινάρδος με το γιό του Ραφαήλ!








Ο 15χρονος αθλητής του Αστέρα Βαλύρας Ηλίας Στ. Μακρής ΦΩΤΟ τερμάτισε 1ος στις παραδοσιακές σακκοδρομίες!!!

Οι νικητές του Ιθωμαίου Δρόμου Φιλίας 13χλμ στο βάθρο για την παραλαβή των μεταλλίων τους!!!


Νίκος Βαλσαμάκης ο μεγάλος νικητής των 1500μ. εγγονός του πρώην προέδρου του Αστέρα Βαλύρας Θανάση Λύρα!!!









Στην ΦΩΤΟ δεξιά ο Στηβ Λινάρδος, βετεράνος άσος του Αστέρα Βαλύρας την δεκαετία του 70, ο γνωστός φωτορεπόρτερ Λουίς Ντουρά! και στο βάθος η Χριστίνα Λύρα!!

Ο αντιδήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος και η γραμματεία επί το έργον!!!





Στην ΦΩΤΟ αριστερά η εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας Αναστασία Μπελογιάννη!!!



Ο νέος πρόεδρος του "Θάμυρι" υπάλληλος των ΕΛΤΑ στο Μελιγαλά Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος!!!




Παρών στους  φετινούς Δρόμους της Ιθώμης-Βαλύρεια 2015 και ο φίλαθλος-διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Καλαμάτας Παναγιώτης Περιβολάρης με φιλικά του πρόσωπα της οικογένειάς του!!!


Παρών και ο Βαλυραίος ελληνοαμερικανός "μεγιστάνας" κ. Σταυριανόπουλος πρώτο τραπέζι πίστα!!!


Ο Τάκης Λαμπρόπουλος οικογενειακός στις μουσικές βραδιές του Θάμυρι!!!

Η Χριστίνα Λύρα με τον Αυστριακό σύζυγό της Χόρστ

Στην ΦΩΤΟ ο νέος Βαλύραίος "Τερζής"  Στηβ Μπατάλιας στο πάλκο, για μια ακόμη φορά ενθουσίασε τους χιλιάδες θαυμαστές τους κύρια το γυναικείο κοινό που καταχειροκροτήθηκε !!!








































Ο ελεύθερος ρεπόρτερ της ''Β'', Βασίλης Γ.Φειδάς








Πάνω φωτο:Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΟΤΕ με το νούμερο 055, Αλέξης Ζάννης.



































































Δεν υπάρχουν σχόλια: