Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Αστέρα Βαλύρας! Δευτέρα 29 Ιουνίου 8.30μ.μ.

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας ισχυρής διοίκησης με διετή θητεία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Δευτέρα  29 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα (8.30  το βράδυ), ώστε να αποκτήσει την αίγλη του ξανά ο άλλοτε κραταιός Αστέρας!   
Επίσης, την προηγούμενη Κυριακή 21/06  έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης (σ.σ. μετά την κινητοποίηση απέφυγε ο ιστορικός σύλλογος στο παραπέντε... τη λύση Πρωτοδικείου) και στη συνέχεια εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πλαισιώσουν την καινούρια διοίκηση αρκετά μέλη. Ο λόγος για τον νυν αντιδήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Γεωργακόπουλο, τους επιχειρηματίες Γιώργο Νικ. Μπουρολιά, Ιωσήφ  Δημητρακόπουλο,  Ηλία Αρ. Μακρή, Νίκο & Ξενοφώντα  Καρτερολιώτη, Ηλία Φωτόπουλο, Σταύρο Μπακόπουλο, οι παλαίμαχοι παίκτες 
Τάκης Ι. Καρύδης, Σταύρος Η. Μακρής, Θωμάς Σρατής, Γιώργος Γιαννιάς,  Σταύρος Ελ. Λινάρδος,  ο ιστορικός πρόεδρος στη Δ΄ Εθνική Γιώργος Φωτεινός, ο επι σειρά ετών διοικητικός παράγοντας του συλλόγου Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Τάκης Βίγκος, Νίκος Καραδήμας και ο πρώην έφορος Μάριος Κλειώτης.  Επίσης, στη κυριακάτικη μάζωξη των κίτρινων παραβρέθηκαν και οι αρχηγοί του Αστέρα οι οποίοι εκδήλωσαν την στήριξή τους στη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί Πατρίκ Καίσαρης. Γιώργος Κ.  Γεωργακόπουλος, Σωτήρης Ν. Καρτερολιώτης καθώς και οι Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Θόδωρος Γιαννόπουλος και Στέλιος Κοντοδήμος. Τέλος, ο πρώην πρόεδρος  του Αστέρα Βαλύρας και νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος, σε δηλώσεις  του στο αλλά και σε ανακοίνωση που εξέδωσε και αναρτήθηκε στην σελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Facebook κυκλοφόρησε και σχετική αφίσα-κάλεσμα  που κολλήθηκε στα αθλητικά στέκια της Βαλύρας όπου αναφέρει τα εξής:

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΙΘΩΜΗΣ Την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στις 8.30  το  βράδυ, στο πρώην Δημαρχείο ΙΘΩΜΗΣ στη Βαλύρα, θα διεξαχθούν εκλογές για νέα πανίσχυρη  Διοίκηση, ενώ θα αποφασιστεί και η δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιθώμης. 
Η Είσοδος τη  Δευτέρα 29/06  θα είναι ελεύθερη, για τα μέλη του Αστέρα, φιλάθλους, επαγγελματίες της περιοχής, παίκτες, νυν και βετεράνους, αλλά και όλοι όσοι έχουν υπηρετήσει την ιστορική ομάδα της ΙΘΩΜΗΣ από διάφορα (σ.σ. κύρια στο Διοικητικό Συμβούλιο) πόστα!
Υ.Γ.1.ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΧΙ άλλα Like στα Facebook και μπλά-μπλά στα καφενεία-μεζεδοπωλεία της ΒΑΛΥΡΑΣ, Νίκ και Έλενας Σουλαντίκα, Πατρίκ και Φίλιππα Καίσαρη, Τζίμη Σοφρωνά, Γιάννη Μπατάλια (και στο κορυφαίο της Μεσογείου KAFE "ΕΠΑΥΛΙΣ" των αδελφών Τάκη και Νικ.Μαρινόπουλου η παρουσία όλων όσοι/ες πονάνε την ιστορική ομάδα να δώσουν το παρών!!!

Υ.Γ.2 Είσοδος ελεύθερη και όσοι πιστοί/ες προσέλθετε! Ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας του ΑΠΣ Αστήρ Βαλύρας 1951-2015 Χρ. Παπ. Αλέζαγας/ Μπιζάνι Αγίου/ Αθανασίου Βαλύρας.Ιθώμης/Μεσσήνης!!!!!!!!!!!
ΣΗΜ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ WWW.SPORTSTONOTO.GR............
Διακρίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Αστέρας Βαλύρας ο ιστορικός πρόεδρος Ηλίας Μίμη Ιωάννου, παράγοντες, ο αείμνηστος Τάσος Καλογερόπουλος ο πρώην κιτρινομαυρος άσος μας Σάκης Κερανούδης και δίπλα του ο νεαρός τότε νυν γεωπόνος Νίκος Καρύδης του Τάκη κ.α.

Οι παίκτες του λαοφιλούς ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ πανηγυρίζουν τη παραμονή τους στη κατηγορία μπροστά σε 1000 φιλάθλους στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία!!!





ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΉ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΩΝΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 1951 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 2015 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ ΣΤΗ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1969 με τον αείμνηστο πρόεδρό του Φώτ Σιάγκρη που έφυγε σε ηλικία 100ετών!
Στην ΦΩΤΟ ο Βαλυραίος ταλαντούχος άσος Παντελής Θ. Στρατής στο γήπεδο "μαρακανά κάμπου ΒΑΛΥΡΑΣ σε αναμνηστική ΦΩΤΟ με τον τζούνιορ Ραφαήλ Λινάρδο (σ.σ. τη φετινή σεζόν αγωνίσθηκε με επιτυχία στη ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ0 με προπονητή τον Μελιγαλαίο ΣΆΚΗ ΔΕΔΕ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: