Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 ΝΕΑ Γενική Συνέλευση του Αστέρα Βαλύρας! Αίθουσα πρώην δημαρχείου Ιθώμης 11:00...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ/ΙΘΩΜΗΣ...........


ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρ. ΠΑΠ
Ισχυρή διοίκηση, στη διάρκεια της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα και ώρα 11:00 το πρωί θα αποκτήσει ξανά ο άλλοτε κραταιός ΑστέραςΒαλύρας!

Το βράδυ, της Κυριακής 21/06  έγινε ο διετής οικονομικός και διοικητικός απολογισμός των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης (σ.σ. μετά την κινητοποίηση απέφυγε ο σύλλογος του Αστέρα Βαλύρας στο παραπέντε... τη λύση Πρωτοδικείου Καλαμάτας) και στη συνέχεια εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πλαισιώσουν την καινούρια διοίκηση αρκετά μέλη και επιχειρηματίες.



Ο λόγος για τον νυν δραστήριο αντιδήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Γεωργακόπουλο, τους επιχειρηματίες Ιωσήφ  Π. Δημητρακόπουλο, Ηλία Αρ. Μακρή, Γιώργο Νικ. Μπουρολιά, Ηλία Φωτόπουλο, Σταύρο Μπακόπουλο, Νίκο Στ. Μπάκα, Ξενοφώντα Καρτερολιώτη, οι παλαίμαχοι άσοι Παναγιώτης Ι. Καρύδης, οι αδελφοί Στέλιος και Σταύρος Η. Μακρής, Θωμάς Π. Στρατής, Σταύρος Ελ. Λινάρδος, Χρήστος "Λύκος" Θ. Παπαδόπουλος, ο ιστορικός πρόεδρος στη Δ΄Εθνικής Γιώργος Νικ. Φωτεινός, ο ηλεκτρονικός της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Τάκης Τρ. Βίγκος, οι επί σειρά ετών διοικητικοί παράγοντες του κιτρινόμαυρου  συλλόγου Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Τάκης Γ. Χαντζής, ο πρώην έφορος Μάριος Κ. Κλειώτης και εξωδιοικητικοί παράγοντες του Αριστοδημείου/ Ιθώμης κ.κ. Νικος Καραδήμας, Δημήτρης Φιλόπουλος, Κώστας Καράμπελας, της Λάμπαινας/ Ιθώμης Μένης Στούτνος, Δημήτρης Φ. Οικονόμου, Γιώργος Γιαννιάς κ.α.
Επίσης, στη κυριακάτικη μάζωξη στις 2 Αυγούστου 2015 και ώρα 11:00 θα παραβρεθούν και οι αρχηγοί του Αστέρα οι οποίοι εκδήλωσαν την στήριξή τους στη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί Πατρίκ Κ. Καίσαρης, Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Κ. Χριστόπουλος, Κώστας Α. Σιάγκρης και Δημήτρης Α. Δημητρακόπουλος (σ.σ. θα λάβει μέρος για τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα, ο μακροβιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου καθώς αγωνίζεται ανελλιπώς για δυόμισι δεκαετίες και πλέον)!

ΠΑΡΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Παράλληλα, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας, τέως δήμαρχος Ιθώμης και νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος, σε δηλώσεις  του στο sportstonoto.gr  αλλά και σε ανακοίνωση που εξέδωσε και αναρτήθηκε στην σελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Facebook, μέχρι αύριο θα κυκλοφορήσει σχετική αφίσα και θα κολληθεί στα αθλητικά στέκια της Ιθώμης όπου θ΄αναφέρει τα εξής:

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ/ ΙΩΜΗΣ
Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στις 11:00  το  πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου ΙΘΩΜΗΣ στη Βαλύρα, θα διεξαχθούν εκλογές για νέα πανίσχυρη  Διοίκηση, ενώ θα παρθεί η τελική απόφαση για τη δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη, για τα μέλη του Αστέρα, φιλάθλους, επαγγελματίες της περιοχής, παίκτες, νυν και βετεράνους, αλλά και όλοι όσοι έχουν υπηρετήσει την ιστορική ομάδα της ΙΘΩΜΗΣ από διάφορα (σ.σ. κύρια στο Διοικητικό Συμβούλιο) πόστα!

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΛΑΧΑΚΗΣ/ ΜΕΣΣΗΝΗ: Τέλος ευχάριστη νότα αποτελεί το γεγονός ότι σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας, ο Νησιώτης επιχειρηματίας κατεψυγμένων προϊόντων Αλέκος Βλαχάκης σε επικοινωνία που είχε με τον αντιπρόεδρο του Αστέρα Βαλύρας Ιωσήφ Δημητρακόπουλο, τον διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία του που διατηρεί στη Μεσσήνη, ως χορηγός θα καλύψει μεγάλο μέρος σε αθλητικό υλικό που θα χρειαστεί τόσο για τη μεγάλη ομάδα του Αστέρα Βαλύρας τη προσεχή σεζόν 2015-16 όσο και της Ακαδημίας Παίδων-Τζούνιορ που θα ιδρύσει.
Επίσης, προσφορά σε αθλητικό υλικό θα προσφέρουν στους κιτρινόμαυρους του Αστέρα Βαλύρας και άλλοι παράγοντες όπως ο πρώην πρόεδρος του Παμίσου Μεσσήνης Γιώργος Ντούλης, οι Βαλυραίοι επιχειρηματίες της διασποράς Δημήτρης "Μπλεκ" Λαμπρόπουλος, Βασίλης Μανιάτης και Γιάννης Τσώνης καθώς και ο εκδότης  Γιώργος Φ.  Ψύχαλος και Βασίλης Μίμη Ιωάννου που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Αθήνα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ 
ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορταζ απο το αρχείο του Χρ. Παπ. 
ΣΗΜ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α΄ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ!!!



























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: