Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Βαλύρα: Γεγονότα του Σαββατοκύριακου...

   SOS για τις πυρκαγιέςΟι πολλές πυρκαγιές που  ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, μας θύμισαν το...

Βάπτιση: Ο Δημήτρης Μπουρίκας και η Αγγελική Φωτεινού βάπτισαν το...

ΑρραβώναςΑρραβωνιάστηκαν το Σάββατο 18/07/2015 στη Βαλύρα, ο ...

    Μνημόσυνα: Εξάμηνο μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα Κυριακή στον Άγιο Αθανάσιο, στη μνήμη της...

ΚηδείαΠέθανε σήμερα στην Ελβετία η συμπατριώτισσα μας Καλλιόπη Γ. Γρίβα...

Διαρρήξεις: Το Σάββατο το βράδυ, άγνωστοι διαρρήκτες, διέρρηξαν την οικεία του συμπατριώτη μας...

Σύλληψη για ναρκωτικάΣυνελήφθη στη Βαλύρα Αλβανός μετανάστης για...


SOS για τις πυρκαγιές: Οι πολλές πυρκαγιές που ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, μας θύμισαν το Καλακαίρι του 2007, όπου κάηκε όλη η Ελλάδα. Έτσι ο Αντιδήμαρχος Ιθώμης κ. Κώστας Γ. Γεωργακόπουλος συνέστησε ομάδες περιφρούρησης οι οποίες θα κάνουν περιπολίες τις νύχτες και θα παρακολουθούν ολόκληρη την περιοχή από την βρύση του Τζιούμη. Καλούνται να πλαισιώσουν αυτή την ομάδα κι' άλλα άτομα για να μην είναι όλο τα ίδια και τα ίδια. Καλύτερα να προλαμβάνουμε παρά να τρέχουμε να σβήνουμε.

Βάπτιση: Ο Δημήτρης Μπουρίκας και η Αγγελική Φωτεινού βάπτισαν το κοριτσάκι τους, στο οποίο έδωσαν το όνομα Αναστασία. Το μυστήριο τέλεσε ο Ιερέας της Ενορίας μας π.Ιωάννης Φωτεινός , που είναι και παππούς της νεοφώτιστης. Να τους ζήσει, να είναι πάντα γερή και καλότυχη.

Αρραβώνας: Αρραβωνιάστηκαν το Σάββατο 18/07/2015 στη Βαλύρα, ο Νίκος Θ.Λάγιος και η Νίκη Διαμαντοπούλου. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλά στέφανα. 

Μνημόσυνα: Εξάμηνο μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα Κυριακή στον Άγιο Αθανάσιο, στη μνήμη της πρεσβυτέρας Μαρίας χήρας Ιερέως Νικολάου Ηλιοπούλου και τρίμηνο της αδελφής της, Αικατερίνης Ι. Σταματοπούλου.

Κηδεία: Πέθανε σήμερα στην Ελβετία η συμπατριώτισσα μας Καλλιόπη Γ. Γρίβα, σύζυγος Αναστασίου Ιωαννίδη. Η κηδεία της θα γίνει στην Ζυρίχη, εκεί όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της με την οικογένειά της ως μετανάστρια. Ο Θεός να την αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

Διαρρήξεις: Το Σάββατο το βράδυ, άγνωστοι διαρρήκτες, διέρρηξαν την οικεία του συμπατριώτη μας Ανδρέα Π. Παπαϊωάννου την ώρα που αυτός ευρίσκετο στην πλατεία και επιδόθηκαν σε πλιάτσικο!

- Επίσης προχθές , κατά τις μεσημεριανές ώρες , άγνωστοι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στην οικεία του συμπατριώτη μας Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, η υγεία του οποίου αυτόν τον καιρό δοκιμάζεται σκληρά. Τα έντονα γαβγίσματα όμως του σκύλου του, έβαλαν σε υποψία τη σύζυγό του η οποία αμέσως βγήκε έξω  και απώθησε τους κουκουλοφόρους οι οποίοι διέφυγαν από το ρέμα που οδηγεί στο σιδηροδρομικό σταθμό. 

Σύλληψη για ναρκωτικά: Συνελήφθη στη Βαλύρα Αλβανός μετανάστης για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Η σύλληψη έγινε από άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, οι οποίο εκμεταλλεύτηκαν σχετικές πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: