Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΑΣΤΕΡΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ! Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος Ιωάννη Κλειώτης....

Τελέστηκαν το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στις 19:30 στην ιστορική Ιερά Μονή Καλογραιών Αμπελακίου Φαλαισίας /Μεγαλόπολης τα βαφτίσια του γιου του επί σειρά ετών αρχηγού του Αστέρα Βαλύρας Γιάννη και Γιώτας Κλειώτη! Νονός, επίσης ένας άλλος κιτρινόμαυρος της Ιθώμης ο Λαμπαιναίος μέσος Μένης Στούνος και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος!
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Στο μυστήριο, παραβρέθηκαν δεκάδες Αστερικοί και φίλοι από την αθλητική μας οικογένεια, όπως...
οι Ηλίας Ηλιόπουλος αρχηγός του Παμίσου Μεσσήνης, ο νονός όπως προαναφέραμε Λαμπαιναίος μέσος Μένης Στούνος, ο Τζώρτζ Μπουρόλιας νέος αντιπρόεδρος του Αστέρα που διατηρεί στη Βαλύρα τη γνωστή Ιθωμίτικη αλυσίδα αρτοποιίας (σ.σ. με την σύζυγό του Αγάπη Συκιωτάκη πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας), Γιώργος Μιχ. Γκομέσης, Γιώργος Γεωργούσης, Δημήτρης Ηλ. Αποστολόπουλος, ο γευσιγνώστης Δήμος Βίγκος, οι αδελφοί Νίκος και Ευάγγελος Μπουρολιάς, ο κορυφαίος Νησιώτης φωτο-ρεπόρτερ Γιώργος Αθανασάς ο οποίος απαθανάτισε λεπτό προς λεπτό το μυστήριο αλλά και το γλέντι που ακολούθησε και πολλοί άλλοι.. 


ΑΛΟΤΙΝΟ-FILIPPOU: Τέλος, ο μικρός Κωνσταντίνος Κλειώτης που έλαμπε από χαρά όπως και οι γονείς του δεξιώθηκε τους 200 και πλέον προσκεκλημένους του στο εξοχικό κέντρο "ΑΛΟΤΙΝΟ"  στην πλατεία Λεονταρίου Μεγαλόπολης. 

DJ ο γνωστός Nik Filippou με την πανέμορφη κόρη του Μαριλένα που δείχνει να βαδίζει τα βήματα του, ενώ κατέπληξε με τους αργεντίνικους χορούς της... 
ΣΗΜ: Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με το φακό του Χρ. ΠΑΠ για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.sportstonoto.gr




























Δεν υπάρχουν σχόλια: