Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Περισσότερα, από 1000 άτομα στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας...

ΒΑΛΥΡΑ: Ανταπόκριση Χρ. Παπ
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά 



Ξεπέρασε, κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου από την περιοχή της Ιθώμης στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας, που έγινε το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου 2015 στο φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων της πλατείας της όμορφης κωμόπολης. 
O καθηγητής μας Θανάσης Στασ. Μπόβης σε τσακίρ κέφι!!!



Περισσότερα, από 1000 άτομα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας, που αν και μετράει μόλις λίγα χρόνια «ζωής» η συγκεκριμένη  κυριακάτικη γιορτή η 3η κατά σειρά μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου με βραδιά παραδοσιακών φαγητών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ:Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά  ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και  όλες τις οικογένειες του χωριού που βοήθησαν για μια ακόμη φορά να γίνει αυτή η εκδήλωση, θεσμός και αφορμή για συνάντηση και επίσης όλες τις γυναίκες του χωριού που έφτιαξαν παραδοσιακά φαγητά για όλους όσοι από τους επισκέπτες παραβρέθηκαν στην πλατεία της Βαλύρας, οι οποίοι εκτός από τα μαγειρευτά φαγητά απόλαυσαν δωρεάν παραδοσιακά εδέσματα και γλυκίσματα!

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Την εκδήλωση, τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Βαλυραίος αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης και πρώην  δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργία Δημητρακοπούλου, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Ρούλα Τσαγκάρη, οι πρόεδροι του ¨"Θάμυρι" Χρήστος Παπαδόπουλος, του Αστέρα Βαλύρας Σταύρος Ηλ. Μακρής, ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, εκπρόσωποι του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Λάμπαινας, Σκάλας, Αριστοδημείου, Αρσινόης, Ανθούσας και όπως προαναφέραμε περισσότεροι από 1000 άτομα...

ΣΗΜ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ Sportstonoto.gr
























Δεν υπάρχουν σχόλια: