Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ-Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ 4-1: Εισβολή ελαφιών (!) στο γήπεδο "μαρακανά κάμπου" της Βαλύρας!

(ΦΩΤΟ: Δημήτρης Γ. Μπουρόλιας) 
Ρεπορτάζ Χρ. Παπ - www.sportstonoto.gr
Ένα  ευχάριστο απόγευμα, με την ξαφνική εισβολή ελαφιών στο Δημοτικό γήπεδο "μαρακανά κάμπου¨Βαλύρας, παρά τις άσχημε καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, έζησαν οι οπαδοί του Αστέρα Βαλύρας το απόγευμα της Κυριακής 29/11 αλλά και οι γονείς των παικτών και οι φίλοι του ΑΟ Βέργας  (σ.σ θυγατρική.... του Αίαντα Καλαμάτας των αδελφών Τάκη που βρέθηκε στο γήπεδο και Γιάννη Σακελλαραρόπουλου), που είχαν εκ-δράμει στην κωμόπολη της Ιθώμης

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το τελικό 4-1 υπέρ του Αστέρα Βαλύρας, έρχεται σε δεύτερη μοίρα όπως προαναφέραμε, καθώς  οι θεατές ασχολήθηκαν περισσότερο με τα ελάφια που μπήκαν στο γήπεδο, καθώς ξέφυγαν από την  επιτήρηση των βοσκών της γνωστής  "ΦΑΡΜΑΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑ" πηδώντας τα συρματοπλέγματα του γηπέδου, βρέθηκαν αντιμέτωπα με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, το διαιτητή Κουτσαναστάση και τους βοηθούς του μέχρι να απομακρυνθούν από το αγωνιστικό χώρο τα ελάφια και να συνεχισθεί το παιχνίδι.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: Από κει και πέρα όσον αφορά των χορό των τερμάτων δυο γκολ για τους κιτρινόμαυρους της ΙΘώμης πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Κωστής Γιαννόπουλος στο 44΄και 48΄ 1ος σκόρερ της Γ΄ κατηγορίας και ένα οι Θόδωρος Τσάμης στο 21΄και Πάτρικ Καίσαρης στο 83, ενώ για το νεανικό συγκρότημα της καλαματιανής ομάδας και με τον άλλοτε μεσοαμυντικό άσο της Μαύρης Θύελλας στο πάγκο Τάκη Σακελλαρόπουλο ο οποίος απο τις ακαδημίες του Αίαντα που διατηρεί ανέδειξεικαι τον Ευρωπαίο διεθνή άσο της Γερμανικής Ντόρτμουντ Σωκράτη Παπασταθόπουλο, σκόραρε ο Αδαμόπουλος στο 63ο λεπτό.΄ 
Διαιτησία: Ι.Κουτσαναστάσης,  Θ. Αγγελακάκης, Αμαγνωστόπουλος, άριστοι και οι τρεις τους...
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Πατρικ Καίσαρης): Χριστόπουλος, Σ. Βασιλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Β.Μπουρίκας Η. Μπουρίκας, Δ. Μανιάτης, Κ. Σιάγκρης (Γ. Γεωργακόπουλος), Β. Μαρινόπουλος, Θ, Τσάμης, Κ. Γιαννόπουλος (59΄Καίσαρης), Θεοδωρακόπουλος (46΄Β. Καυκούλας). 
ΑΟ ΒΕΡΓΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Μπεσσης , Γκουζος (55΄Παυλέας) , Αδαμοπουλος , Κολοκαθης , Κουλουμπος , Ζαφειρης , Πανταζης , Γιαννακοπουλος (46΄Λαμπρόπουλος) , Ριζας (Καραλέκας , Κονταργυρης και Καλογεροπουλος.

ΣΗΜ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ WWW.SPORTSTONOTO.GR ΔΗΜΗΤΡΗ Γ. ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ......












 Ο αρχηγός του Αστέρα Βαλύρας Ντάιμον Μανιάτης  ΦΩΤΟ επανήλθε στα γήπεδα και μαζί με τους συμπαίκτες του, τον αθόρυβο κόουτς Πάτρι Καίσαρη τη πανίσχυρη διοίκηση του Στηβ Μακρή πάνε τρένο τους κιτρινόμαυρους της Ιθώμης για τη  Β΄Εθνική!

























Δεν υπάρχουν σχόλια: