Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

"7σφαιρος" ο Αστέρας Βαλύρας στη Θύελλα Παραλίας 0-7! Η σκέψη τους στη κόρη του Γιώργου Φωτεινού που χαροπαλεύει στο "Τζάνειο"!!!

"7σφαιρος" ο Αστέρας Βαλύρας στη Θύελλα Παραλίας 0-7! Η σκέψη τους στη κόρη του Γιώργου Φωτεινού που χαροπαλεύει στο "Τζάνειο" .
Το σκορ του διήμερου στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, πέτυχε σήμερα 22/11 ο Αστέρας Βαλύρας, στις 11:00 καθώς διέσυρε....  μέσα στη Καλαμάτα την Θύελλα Παραλίας με 0-7 για τον 1ο όμιλο της Γ΄Μεσσηνίας.! Από κει και πέρα, το ευρύ σκορ όπως δήλωσαν στο sportstonoto.gr ο πρόεδρός του Στηβ H. Μακρής, ο τεχνικός Πάτρικ Καίσαρης και ο Ιθωμίτης αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος, έρχεται σε 2η μοίρα, αφού η σκέψη όλων τους είναι στραμμένη από τη Παρασκευή, στις δύσκολες ώρες που περνάει, στην Εντατική Μονάδα του "Τζάνειου" Νοσοκομείου Πειραιά, η 29χρονη Κωνσταντίνα,  κόρη του Γιώργου Φωτεινού (σ.σ. επί σειρά προέδρου του Αστέρα Βαλύρας) και νυν γενικού γραμματέα) των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης!

ΣΚΟΡΕΡ: Με γκολ από τα αποδυτήρια.... ο Σιαμαραίος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος έγραψε το 0-1, στο 19′ ο Κωστής Σιάγκρης το 0-2, στο  40′ ο Μπίλ Μαρινόπουλος το 0-3, στο 64΄ο Γιώργος Γεωργακόπουλος το 0-4, στο 69 ′  ο Τεό Τσάμης το 0-5, τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης το 0-6 και στο 77ο λεπτό ο 15χρονος Ηλίας Σ. Μακρής το τελικό 0-7, που δείχνει να βαδίζει στα βήματα.... του θείου του, άλλοτε παλαίμαχου άσου Στέλιου Μακρή  με το χαϊδευτικό "Σαραβάκος" που έγραψε ιστορία με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης την δεκαετία του 80),!
ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΖΙ: Αξίζει, να επισημάνουμε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, σε ένα ματς  πρωταθλήματος να αγωνίζονται με την ίδια ομάδα τρία "3" αδέλφια! Ο λόγος, για τους Ηλία, Βασίλη και Χρυσοβαλάντη Μπουρίκα που έδωσαν το παρών στο κυριακάτικο νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του Αστέρα Βαλύρας με τη Θύελλα Παραλίας στο εντυπωσιακό 0-7!
Διαιτησία: Δημήτρης Ταβουλαρέας με συνεργάτες (Τάνια  Τσαούση και Παναγιώτη Καράβολα.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Αγγελέας (20′ Γεωργούσης), Γιαννόπουλος, Χρυσός, Κουραμπάς, Ι. Πλεμμένος, ΙΙ. Πλεμμένος, Ράντζος, Ι. Μερκούρης (46′ Αθανασόπουλος), Ντάνος, Ι. Μερκούρης και, Κωνσταντέλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Πατρίκ Καίσαρης): Ι. Χριστόπουλος (46′ !!. Χριστόπουλος), Σταύρος Βασιλόπουλος, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Βασίλης  Μπουρίκας, Ηλίας Μπουρίκας, Κώστας Σιάγκρης, Τεό Τσάμης, Βασίλης, Μαρινόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος (59′ Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας), Κώστας Γιαννόπουλος (65′ Ηλίας Μακρής) και Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.
ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ!
Όπως προαναφέραμε, στην Εντατική, Μονάδα του "Τζάνειου"Νοσοκομείου Πειραιά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει πέσει σε κώμα, η 29χρονη Κωνσταντίνα Φωτεινού, κόρη του νυν γενικού γραμματέα του Αστέρα Βαλύρας και επί σειρά ετών προέδρου του Γιώργου Φωτεινού!
Η άτυχη Κωνσταντίνα μας, υπέστη ξαφνικά τη Παρασκευή 20/11 εγκεφαλικό ανεύρυσμα, διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, σύμφωνα με τους γιατρούς που εφημέρευαν, κρίθηκε αναγκαίο λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας  της, να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση  στο Παναρκαδικό  Νοσοκομείο Τρίπολης από τον διακεκριμένο ιατρό-νευροχειρουργό κ. Αλέξανδρο  Μπιμπή. 
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΆΡΡΩΣΗ: Η αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας εύχεται στη Κωνσταντίνα (σ.σ. η οποία παρέστη την Τρίτη  17/11/ με τον πατέρα της και στη γιορτή για τα 64χρονα του Αστέρα Βαλύρας στο Kafe "ΕΠΑΥΛΙΣ" των αδελφών Νίκου και Πάνου Μαρινόπουλου), περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και κουράγιο στις δύσκολες ώρες που περνούν οι γονείς της Γιώργος και Λίτσα Φωτεινού στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά,  καθώς και ο αρραβωνιαστικός της Νίκος  Παναγιωτόπουλος, μηχανικός αυτοκινήτων, όπου διέμεναν με την Κωνσταντίνα τα τελευταία χρόνια στη Τρίοδο Μεσσήνης, καθώς διατηρούσε και συνεργείο.
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/11: Η 29χρονη, αγαπητή μας Κωνσταντίνα Γ. Φωτεινού όπως προαναφέραμε διακομίσθηκε το Σάββατο 21/11 εσπευσμένα από το "Παναρκαδικό" Νοσοκομείο Τρίπολης, στην Εντατική Μονάδα του "Τζάνειου"  Νοσοκομείου Πειραιά (2ος όροφος). Την Κυριακή 22/11 στη 1:05 μετά το μεσημέρι επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον εφημερεύοντα διακεκριμένο νευροχειρουργό κ. Σπύρο Βασιλείου και μας ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας της, εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη στην Εντατική κλινική με μηχανική υποστήριξη!  Στους αγαπημένους της γονείς, Γιώργο και Λίτσα Φωτεινού, στον αδελφό της Παναγιώτη και στα αγαπημένα της πρόσωπα που βρίσκονται συνεχώς κοντά της, κουράγιο στις δύσκολες ώρες που περνούν στο Τζάνειο Νοσοκομείου του Πειραιά!
Χρ. Παπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: