Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Alterna Messinia 2016 στην Καλαμάτα

Για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ο Εναλλακτικός Τουρισμός παίρνει τη μορφή της έκθεσης, με στόχο την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Μεσσηνίας. Ο εναλλακτικός τρόπος δράσεων ξεκίνησε ήδη από τη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, η οποία έλαβε χώρα σε ένα διαφορετικό χώρο, σε ιστιοφόρο στο λιμάνι της Καλαμάτας! 
Ήδη, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Alterna Messinia 2016, η οποία θα...
πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ 25 εκθέτες από την Δυτική Μεσσηνία, τη Μάνη και την Καλαμάτα έχουν δηλώσει συμμετοχή. Στόχοι της έκθεσης είναι: Οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και τουριστικοί πράκτορες) να γνωρίσουν τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται στο νομό μας, στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού (ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, κανό καγιάκ, θαλάσσια σπορ, καρτ, ιππασία, αναρρίχηση, paintball, beach volley). Να δημιουργηθούν συνέργειες μεταξύ των επιχειρήσεων, έτσι ώστε το τουριστικό μας προϊόν να γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό στην ελληνική και διεθνή αγορά και η τουριστική προβολή της Μεσσηνίας. Την Τετάρτη έγινε στο ξενοδοχείο Horizon Blu (παραλία Καλαμάτας) συνάντηση γνωριμίας-εργασίας (workshop) με όλους τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες. 

tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια: